top of page

Hé, bedankt! 

Echt waar, dankjewel dat je mijn e-book hebt aangevraagd! 


Het is namelijk mijn missie om zoveel mogelijk paarden te kunnen helpen. En die paarden kan ik enkel helpen via jullie: de eigenaars, verzorgers of paardenliefhebbers. 

Bedankt om ervoor open te staan om bij te leren. Bedankt om voor je paard enkel het beste te willen! 

Nu, ik weet dat de kans reëel is dat jij dit e-book gedownload hebt, puur "omdat het gratis is". En daar is helemaal niks mis mee! Je moet ergens starten toch? Ook voor de mensen die her en der wat info willen opdoen, heb ik dit e-book geschreven.  

Maar speciaal voor diegenen die er écht voor willen gaan en dit e-book gaan lezen en ineens aan de slag willen met de oefeningen onder begeleiding, heb ik nog een voorstel. 

Jij kan namelijk nu op dit moment, een les inboeken aan een ongelooflijk lage prijs! Waarom? Omdat ik weet dat het soms moeilijk is om een andere weg in te slaan. Ik wéét hoe lastig het is om je problemen aan te pakken en niet langer ermee te leven. Ik wéét dat je waarschijnlijk al heel veel dingen geprobeerd hebt. 

Ik weet dit, omdat ik zélf een hele tijd geleden het roer heb omgegooid en anders ben gaan werken met paarden. Om die stap een beetje makkelijker te maken, doe ik jou dit "one-time-only offer"!
(Enkel in België!)

Van zodra je deze pagina sluit, vervalt dit aanbod namelijk. Ik werk enorm graag met gemotiveerde mensen, maar ook ik heb maar 24 uur in een dag. Omdat ik mijn tijd speciaal aan jou en je paard persoonlijk wil spenderen, vind ik het dus super belangrijk dat je er ook echt iets mee gaat doen en dat de les een start mag zijn van een goede communicatie met je paard. Van een betere relatie. Van méér vertrouwen, skills en plezier! 

eef.png
Scroll naar onder voor een onweerstaanbaar cadeautje! 
Hoezo, geen online instructiefilmpje ofzo? Geef ik echt een persoonlijke les aan zo'n lage prijs? 

Jep, speciaal omdat jij het e-book wil lezen én voor een betere relatie met je paard wil gaan, bied ik deze unieke kans aan!

Het is dus geen aanbieding dat je ergens anders zal terugvinden op mijn website. 

 

Dus als je aan de slag wil gaan mét begeleiding van een gecertificeerde instructrice, dan is dit je kans. Ik kan je verzekeren dat je via lessen véél sneller vooruit gaat dan wanneer je enkel op je eentje oefent. 

IMG_0180_edited.png

Na één les met Evy was ik helemaal overtuigd van haar rustige en duidelijke aanpak, dus we hebben een 10beurtenkaart aangekocht en werken nu maandelijks samen naar resultaat op lange termijn. Met haar hulp is onze band de laatste maanden enorm geëvolueerd, zie ik de problemen beter en leren we hoe we ze constructief kunnen aanpakken op een paardvriendelijke manier, wij blijven vaste klant!

Nathalie & Hielke

66804672_2483650474989981_3387533666627354624_n_edited.png

Super lessen! Zeer goed uitgelegd en zeer waardevol ! Ben super content ook al heb ik nog een weg te gaan ik weet dat ik er samen met Evy wel kom! 

Tinny & Prince

Ik kan dit nog niet
Mijn paard mankt
Ik mag geen externe lesgever laten komen
Ik heb niet het juiste materiaal

Iets niet kunnen is nooit een probleem. Daarom zijn er lessen en help ik je doorheen alle stappen! 

Stuur me een berichtje! Vaak mag je paard wel heel wat grondwerk doen tijdens zijn herstelperiode. 

Je bent van harte welkom op mijn eigen locatie! 

Een halster en leidtouw is de basis! Touwhalsters en langere touwen zijn extra handig, maar niet noodzakelijk om te kunnen starten. 

Na een les weet jij... 
Ontwerp zonder titel (16).png

Waar je "gaten" in je training zitten 

Ontwerp zonder titel (16).png

Hoe je de basiscommunicatie met je paard kan optimaliseren 

Ontwerp zonder titel (16).png

Waarom je nu op problemen botst

Ontwerp zonder titel (16).png

Welke oefeningen je kunnen helpen

Ontwerp zonder titel (16).png

Waarop je moet letten wanneer je oefent

Wil jij een relatie met je paard, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen?
Waarbij jullie elk obstakel aankunnen, omdat je geleerd hebt hoe je je paard kan helpen in moeilijke situaties?

Ga voor méér vertrouwen, skills en plezier!
eef.png
bottom of page