top of page

Het is wéér slecht weer. Je paddock is een modderbad.

Het vriest, alles is bevroren en je lijkt je klusjes maar niet af te krijgen. 

Je wil wel trainen, maar morgen. Vandaag heb je te weinig energie. Je bent moe van je werk of de klusjes bij de paarden.

Je wil wel trainen, maar morgen. Vandaag is het te warm. Vandaag staat er te veel wind. Vandaag zijn de buren veel lawaai aan het maken. Vandaag ben je alleen.

Morgen train je weer niet. Overmorgen is je schuldgevoel zo groot, dat je een poging waagt. Niet alles loopt soepel of het is zelfs een helse training. Je stopt. Schuldgevoel x2.

Motivation manual

Herken je dat gevoel dat trainen met je paard in de loop der dagen een verplichting is geworden? Dat je eerder moe of gefrustreerd terugkomt van stal? En dit terwijl je vroeger zoveel energie kreeg van je paard? 

Je zou gewoon graag ontspannen willen rijden met je paard. Kunnen genieten van een rustige wandeling in het bos, aan de hand of in het zadel. Na een periode van rust voor je paard gewoon weer aan de slag kunnen zonder eerst een energiebom te moeten ontmantelen. Zo graag, als je lesgever weer thuis is, kunnen oefenen met geduld én zelfvertrouwen.

Na het doorlopen van mijn manual... 
Winterbos

Dankzij het doorlopen van mijn manual... 

... weet jij weer waarom je paarden zo graag ziet.

 

...ontdek je waarom het bij jou soms moeizaam gaat en hoe je hierin verandering kan brengen.

... leer je de ultieme hacks om jouw motivatie op te krikken


... weet je waaraan je moet werken om optimaal te kunnen trainen met zo weinig mogelijk frustratie.

 

... begrijp je jouw paard beter, waardoor je efficiënter kan oefenen.

Gemakkelijk vanuit de zetel te volgen! 

Korte video's die je onmiddelijk en op eigen tempo kan bekijken

Werken aan je mindset en groeien als persoon

Kleine aandachtspunten die een grote impact maken

Inspirerende oefeningen om mee aan de slag te gaan

Sleutelinzichten die jouw manier van werken met paarden moeiteloos maken

 

Ontwerp zonder titel (16).png

Na één les met Evy was ik helemaal overtuigd van haar rustige en duidelijke aanpak, dus we hebben een 10 beurtenkaart aangekocht en werken nu maandelijks samen naar resultaat op lange termijn. Met haar hulp is onze band de laatste maanden enorm geëvolueerd, zie ik de problemen beter en leren we hoe we ze constructief kunnen aanpakken op een paardvriendelijke manier, wij blijven vaste klant!

          Nathalie & Hielke

Pak twijfel, angst of geen goesting vandaag nog aan! 

Ga voor méér vertrouwen, skills en plezier!

Naast een portie zelfkennis, kijken we in deze reeks naar wat jij kan doen om succes te ervaren.

Je leert enkele noodzakelijke keys tot succes die bepalen of je training wel efficiënt kan verlopen.

Je ontdekt wat je paard nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren als jouw ideale partner.

Je beseft waarom het nu lijkt alsof je telkens weer stappen achteruit zet en ontdekt hoe je dit kan minimaliseren om zo grote sprongen voorwaarts te maken.

Ik leg je uit welke basisoefeningen noodzakelijk zijn om onder de knie te hebben om jouw paard in elke situatie te kunnen helpen.

Dit totaalpakket zorgt ervoor dat jij en je paard alle tools hebben om alle doelen te behalen en elk obstakel te overwinnen.

Of dit nu een rustige boswandeling is, ontspannen een dressuurproef rijden, voeren zonder aangevallen te worden of poetsen zonder stress.

Géén duur abonnement op een heel platform met oefeningen waarmee je geen vooruitgang boekt als je niet gaat oefenen.

Wél een eenmalige kleine aankoop van slechts met onbeperkt toegang die je voorziet van extra kennis en tools om meer te genieten van de tijd met je paard. 

Dit ben ik, Evy 

Oorspronkelijk recreatieve dressuurruiter, maar nu eerder een echte paarden-genieter.

Tijdens mijn lessen hoor ik mijn klanten vaak "sorry" zeggen omdat ze geen tijd hadden om te oefenen. Totaal overbodig, want ik ben van het principe dat de tijd met jouw paard quality time moet zijn.

Geen verplicht uurtje in de gietende regen staan omdat je toch maar moet trainen. Geen uur van tevoren stress omdat je eigenlijk bang bent om alleen op pad te gaan. Wél oefenen op een manier die bij jou en je paard past. 

Het is mijn grootste wens om zoveel mogelijk paarden en hun eigenaars te helpen naar méér vertrouwen, skills en plezier. 

Met deze videoreeks wil ik een hand uitreiken naar al die mensen die één of enkele van deze onderdelen verloren zijn of nooit gekend hebben. 

bottom of page